www.nessebar.se
Valutor:
clarks skor,clarks rea,clarks stövlar,clarks sandaler,clarks herrskor,clarks väskor
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Vi vet att du bryr dig hur information om dig används och delas, och vi uppskattar ditt förtroende för att vi ska göra det noggrant och förnuftigt. Detta meddelande beskriver vår sekretesspolicy. Genom att besöka dig accepterar du de metoder som beskrivs i detta sekretessmeddelande.

Kundskydd

Vi är engagerade i att skydda din integritet. Vi kommer endast att använda information som ges vid beställningstillfället eller när du gör en förfrågan, oavsett huruvida det samlas in lagligt och i enlighet med Dataskyddslagen 1998. Det samlas in av personal och alla transaktioner som du initierar med på den här webbplatsen är konfidentiella . Ditt namn kommer inte att läggas till någon postlista och vi överför aldrig denna information till en tredje part utan kundens samtycke.

Din personliga information

Vi samlar information om dig av två huvudorsaker:

Att behandla din beställning

För att ge dig den bästa möjliga servicen.

Den typ av information vi samlar om dig inkluderar: - Ditt namn, din adress, ditt telefonnummer, din storlek, din e-postadress, din ålder, ditt telefonnummer och ditt kön. Observera att vissa av dessa fält är frivilliga och informationen används bara som så att vi kan ge våra kunder de produkter de tycker om så effektivt som möjligt. Vi samlar aldrig känslig information om dig utan ditt uttryckliga samtycke.

Garanti


Vår inköpsgaranti skyddar dig när du handlar på vår sida - du behöver inte oroa dig för ditt kreditkortsskydd. Om du har några problem, kontakta oss via e-post för att diskutera säkerheten.

tillbaka